Project Manager expansion projects Maastank

Introductie

Maastank is op zoek naar een ervaren en praktisch ingestelde Project Manager “expansion projects”.

Bedrijfsprofiel

Maastank is een kwalitatief hoogwaardige tankterminal in het hart van de Rotterdamse haven voor de op- en overslag van dierlijke en plantaardige oliën, vetten, specialties, oleochemicals en base oils. Maastank is een ambitieuze en sterk groeiende organisatie in een dynamische omgeving. Het bedrijf is onderdeel van de Dekker Groep, een gerenommeerde speler op het gebied van tankopslag en tanktransport en verzorgt voor haar cliënten de gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van voornamelijk plantaardige oliën en vetten. De Dekker Groep bestaat al meer dan 120 jaar en heeft haar hoofdkantoor in Ouderkerk aan den IJssel. Daarnaast heeft zij vestigingen in België en Polen.

Over de functie

De functie bestaat uit drie hoofdonderdelen: volledige verantwoordelijkheid voor uitbreidingsprojecten, het ondersteunen van het (milieu) vergunningstraject en het optimaliseren van de energiebalans van de terminal.

Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor grote uitbreidingsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor alle disciplines (tanks, civiel, mechanical, piping, E&I en automatisering) en facetten (veiligheid, scope, budget, planning en kwaliteit) in alle te doorlopen projectfases.
Onderdeel van de uitbreidingsplannen is het optimaliseren van de energiebalans van de terminal.
Je levert (technische) ondersteuning in de verschillende vergunningstrajecten, waaronder de milieu en bouw vergunningen.

Als Project Manager heb je directe lijnen met de directeur van Maastank en het hoofd Technische Dienst van de Dekker Groep.

Functie-eisen

Minimaal HBO niveau in een technische richting met minimaal 10 jaar werkervaring.
Aantoonbare ervaring in het aansturen van meerdere “brownfield” uitbreidingsprojecten in de tankopslag of procesindustrie met significante investeringswaarde (€30 mln+).
Je bent communicatief sterk en hebt ervaring in de omgang met zowel externe (Havenbedrijf, bevoegd gezag, contractors) als interne (QHSE, operatie, technische afdeling) stakeholders.

Persoonlijksheidsprofiel en kwaliteiten

Je beschikt over de kerncompetenties flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid, initiatief en samenwerken. Je hebt een sterke focus om probleemoplossend te werk te gaan. Daarnaast ben je ook in staat om besluiten te nemen en weet jij draagvlak te creëren. Plannen en realiseren van projecten is je passie.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie krijg jij uitgebreid de mogelijkheid om van betekenis te zijn op jouw vakgebied. Maastank biedt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie informatie

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Referenties en een assessment kunnen onderdeel zijn van het proces.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met:

  • Marijn Kuiper – Directeur Maastank 06-22123526
  • Ben van Deurzen – HR Adviseur Dekker Groep 06-52567337

SOLLICITEER >

Contact

Eén aanspreekpunt voor opslag, handling en transport.

Kies de afdeling die u nodig heeft:

Tankopslag

Locatie Rotterdam
customerservice@maastank.nl
+31 (0)10 – 490 44 16

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
dto@dekkergroep.com
+31 (0)180 – 89 85 50

Transport

Tanktransport
planning@dekkergroep.com
+31 (0)180 – 89 85 25

Containertransport
e-mail nog invullen
+31 (0)180 – 89 85 60

Reiniging

Locatie Dendermonde
adminpost@dekkergroep.com
+32 (0)52 – 25 90 94

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
a.deelen@dekkergroep.com
+31 (0)180 – 89 85 25

Laboratorium

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
m.polet@dekkergroep.com
+31 (0)180 – 89 85 70

Administratie

Locatie Ouderkerk aan den IJssel
accounting@dekkergroep.com
+31 (0)180 – 89 85 00

Locatie Rotterdam
accounting@maastank.nl
+31 (0)10 – 490 44 11

Locatie Dendermonde
e.janssens@dekkergroep.com
+32 (0)52 – 20 04 31