Storage : +31 (0)180 898550
Transport : +31 (0)180 898525
Cleaning :   +32 (0)52 200411

Functioneel applicatie beheerder

Thursday 27 July 2017


Functieomschrijving

Functioneel applicatie beheerder

De Functioneel applicatie beheerder is de schakel tussen het bedrijf en de ICT. Hij/zij zorgt onder de verantwoordelijkheid van de IT-Manager voor de technische ondersteuning voor de medewerkers van Dekker op ICT gebied. Naast het up-to-date houden, ondersteunen bij problemen en het zorgen dat de juiste informatiesystemen geïnstalleerd zijn en blijven draaien, ben je ook bezig met de functionaliteit van de verschillende applicaties. Dekker is een ambitieuze organisatie met een hoop uitdagingen, zoals o.a. de implementatie van een nieuwe applicatie (TOS) op onze tankterminals. Die uitdagingen gaan we graag aan met iemand die (minimaal) even ambitieus is!

Ben jij een Functioneel applicatie beheerder met ervaring op het gebied van logistieke processen en TMS, dan ben jij de juiste persoon voor deze functie! Wij zijn voor Dekker Groep op zoek naar Functioneel applicatie beheerder op onze vestiging in Ouderkerk aan den IJssel. Het betreft een fulltime (40 uur) functie.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Technische ondersteuning bieden;
  • Contact onderhouden met leveranciers over de verschillende applicaties;
  • Afwijkingen analyseren en vertalen naar oplossingen;
  • Verhogen van de functionaliteit van de applicaties.

Functie-eisen:
  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding applicatiebeheerder;
  • Ervaring met TMS en WMS;
  • Kennis van SQL;
  • Kennis van Crystal Reports is een pré.

Wat bieden wij:

Naast een afwisselende en uitdagende functie biedt de Dekker Groep haar medewerkers alle ruimte om van betekenis te zijn in hun eigen vakgebied. De Dekker Groep biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Salarissen zijn marktconform.

Bedrijfsprofiel
De Dekker Groep is een gerenommeerde speler op het gebied van tankopslag en tanktransport en verzorgt voor haar cliënten de gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën en vetten. De Dekker Groep bestaat al 117 jaar en heeft haar hoofdkantoor in Ouderkerk aan den IJssel. Daarnaast heeft zij vestigingen in Rotterdam, België en Polen.

Ben jij de functioneel applicatie beheerder die wij zoeken, stuur dan je cv voorzien van motivatie per mail naar t.breedveld@dekkergroep.com.

Heb je vragen of wens je extra informatie neem dan contact op met Tijs Breedveld(P&O) 0180-898507 of per mail naar t.breedveld@dekkergroep.com.

  • Apply now
Title:
First name:
 
Last name:
 
Address:
Postcode:
City:
Email:
Phone number:
Motivation:
 
 
Newsletter

Name

Email address

Contact

Dekker Transport & Tankopslag
IJsseldijk West 66
2935 AR Ouderkerk a/d IJssel
Netherlands

Storage : +31 (0)180 898550
Transport : +31 (0)180 898525
Cleaning :   +32 (0)52 200411

info@dekkergroep.com
More contact information

Webdesign and webdevelopment by BANDRÉ Internet.
Dekker Transport & Tankopslag uses cookies to be of best assistance. Hide this message